Målgruppe​

Børn mellem 0 - 7 år med funktionsnedsættelser.

Børnene i Troldemosen er i alderen 0 – 7 år og de har enten psykiske, fysiske eller multiple funktionsnedsættelser. Mange af børnene har tillige store kommunikative vanskeligheder, samt et stort behov for omsorg og pleje.
Vi ser børnene som helt unikke personligheder, der alle stiller store krav til en individuel tilrettelagt behandlingsindsats.

I Troldemosen er børnene opdelt i 4 grupper; Skovtrolde, Charmetrolde, Bjergtrolde og Mumitrolde. Skovtroldene og Charmetroldene er placeret i husets stueetage og Bjergtrolde og Mumitrolde er placeret på husets 1. sal.

​Børnene er overordnet funktionsopdelt i de enkelte grupper. Det betyder, at de placeres i grupperne under hensynstagen til deres fysiske, psykiske og sociale udviklingstrin.

I stueetagen er primært børn, som har multiple funktionsnedsættelser, eks. Cerebral parese (CP), diverse syndromer mv. På 1. salen er primært børn, som har diagnoser indenfor autisme spektrum forstyrrelser (ASF), ADHD mv.​​

  Positivt menneskesyn

Grundlaget for arbejdet i Troldemosen er, at vi møder børnene med et positivt livs- og menneskesyn. Vores fokus ligger på børnenes ressourcer og udviklingspotentialer. 

  Tværfaglig indsats

Vores tværfaglige indsats tager udgangspunkt i, at alle børn er forskellige og derfor tilrettelægges arbejdet ud fra det enkelte barns behov. Igennem motiverende leg og aktivitet, understøtter vi børnenes udvikling bedst muligt.

✔  Tæt forældresamarbejde

Forældrene er en vigtig samarbejdspartner i Troldemosen. Særligt i samspillet med forældrene, kan vi tilrettelægge den bedst mulige indsats omkring det enkelte barn.

Tilgængelighedserklæring