NemBørn

Alle børn i Troldemosen er tilknyttet den digitale platform NemBørn, hvor den daglige kommunikation mellem hjemmet og Troldemosen sker. Her skriver personalet om, hvad børnene har lavet i løbet af dagligdagen i Troldemosen.

Ofte bliver der også uploadet billeder. I NemBørn har forældrene mulighed for at skrive beskeder til personalet, hvis børnene er syge, holder ferie eller en fridag eller andre særlige hensyn.

​​I NemBørn sender vi også mødeindkaldelser, referater af møder samt børnenes mål/handplan ud til forældrene. På en nem med sikker måde.​

  Positivt menneskesyn

Grundlaget for arbejdet i Troldemosen er, at vi møder børnene med et positivt livs- og menneskesyn. Vores fokus ligger på børnenes ressourcer og udviklingspotentialer. 

  Tværfaglig indsats

Vores tværfaglige indsats tager udgangspunkt i, at alle børn er forskellige og derfor tilrettelægges arbejdet ud fra det enkelte barns behov. Igennem motiverende leg og aktivitet, understøtter vi børnenes udvikling bedst muligt.

✔  Tæt forældresamarbejde

Forældrene er en vigtig samarbejdspartner i Troldemosen. Særligt i samspillet med forældrene, kan vi tilrettelægge den bedst mulige indsats omkring det enkelte barn.

Tilgængelighedserklæring