Forældre historier

Her kan du læse forældrenes helt personlige beretninger om, hvad det har betydet for dem og deres barn, at de valgte Troldemosen.​

Bertram

At have et barn i Troldemosen, er aldrig kedeligt. Det er et hus med gang i! Om det er grillfester på en tirsdag i februar, huler under bordene, wellness med fodbad og massage og masser af vandleg. Børnene keder sig aldrig. 

Man er som forældre aldrig i tvivl om at ens barn oplever en masse spændende og samtidig bliver udfordret både motoriske og på sanserne. Det er en kæmpe fordel at terapien er en del af dagligdagen på stuerne og at terapeuter og pædagoger arbejder side om side hverdag. Her bliver børne mødt af omsorg og træning der er pakket godt ind i sjov og ballade.

Venlig hilsen

Mikkel og Trine, forældre til Bertram​

Rosa

​Når man har børn der går i Troldemosen ved man jo godt, at de er specielle og ikke helt som andre børn. Det kan være skønt på nogle punkter, men oftere nok også​ svært og forbundet med sorg. Derfor har det været ekstra godt for os som familie at mærke, at i Troldemosen foregår der mange “normale” ting som i andre børnehaver. 

Der er stadig fællessamling, snacks med til fødselsdage og boller hjem, når der bages (selvom de fleste børn måske ikke spiser almindelig mad) og sågar Lucia optog. Det sidste er nok noget af det bedste vi har oplevet i vores tid i Troldemosen. 

At se børnene komme stavrende i alt fra med en voksen i hånden til ske pyntede gåvogne og kørestole med glæde i øjnene mod spændte søskende, forældre og bedsteforældre i møde. I en stund glemmer man de ofte hårde dage og glædes over hvor vanvittigt søde ens unger og deres venner er.

Hilsen mor til Rosa, der gik i Troldemosen fra 2015-2020

  Positivt menneskesyn

Grundlaget for arbejdet i Troldemosen er, at vi møder børnene med et positivt livs- og menneskesyn. Vores fokus ligger på børnenes ressourcer og udviklingspotentialer. 

  Tværfaglig indsats

Vores tværfaglige indsats tager udgangspunkt i, at alle børn er forskellige og derfor tilrettelægges arbejdet ud fra det enkelte barns behov. Igennem motiverende leg og aktivitet, understøtter vi børnenes udvikling bedst muligt.

✔  Tæt forældresamarbejde

Forældrene er en vigtig samarbejdspartner i Troldemosen. Særligt i samspillet med forældrene, kan vi tilrettelægge den bedst mulige indsats omkring det enkelte barn.

Tilgængelighedserklæring