Træningskøkkenet​

I træningskøkkenet er der mulighed for at deltage og indgå i aktiviteter i køkkenet, uanset om barnet sidder i kørestol eller er gående. Vi har køkkenborde med hæve- og sænkefunktion,  specialbestik med vinklede greb og  relæ-bokse med 0-1 kontakter, så børnene kan være med til at tænde for blender og piskeris, selvom deres håndmotorik er udfordret. På denne måde hjælper de specielle rammer til, at børnene får meningsfuld deltagelse  i køkkenet og kan være med, med alle sanser, når der bages kager, boller eller laves pizzaer.​

  Positivt menneskesyn

Grundlaget for arbejdet i Troldemosen er, at vi møder børnene med et positivt livs- og menneskesyn. Vores fokus ligger på børnenes ressourcer og udviklingspotentialer. 

  Tværfaglig indsats

Vores tværfaglige indsats tager udgangspunkt i, at alle børn er forskellige og derfor tilrettelægges arbejdet ud fra det enkelte barns behov. Igennem motiverende leg og aktivitet, understøtter vi børnenes udvikling bedst muligt.

✔  Tæt forældresamarbejde

Forældrene er en vigtig samarbejdspartner i Troldemosen. Særligt i samspillet med forældrene, kan vi tilrettelægge den bedst mulige indsats omkring det enkelte barn.

Tilgængelighedserklæring