​1. sal – Bjergtroldene og Mumitroldene

​På 1. salen holder Bjergtroldene og Mumitroldene til. Hver gruppe har mellem 7 - 10 børn fordelt på to stuer, et gangområde samt flere flexrum. Grupperne er indrettet ud fra de enkeltes børns behov - fx kommunikationstavler, gynger, klatrevæg, sansevægge, afskærmning mv. Flere af rummene er indrettet så der er så lidt visuel støj som muligt, da flere af børnene har brug for at kunne begrænse mængden af indtryk, for på den måde have mere overskud til at kunne deltage i aktiviteter og sociale relationer.

  Positivt menneskesyn

Grundlaget for arbejdet i Troldemosen er, at vi møder børnene med et positivt livs- og menneskesyn. Vores fokus ligger på børnenes ressourcer og udviklingspotentialer. 

  Tværfaglig indsats

Vores tværfaglige indsats tager udgangspunkt i, at alle børn er forskellige og derfor tilrettelægges arbejdet ud fra det enkelte barns behov. Igennem motiverende leg og aktivitet, understøtter vi børnenes udvikling bedst muligt.

✔  Tæt forældresamarbejde

Forældrene er en vigtig samarbejdspartner i Troldemosen. Særligt i samspillet med forældrene, kan vi tilrettelægge den bedst mulige indsats omkring det enkelte barn.

Tilgængelighedserklæring