Sommerfest 2024

Vejrguderne var utroligt nok med os: Vinden lagde sig, og solen tittede frem lige i det tidsrum, hvor 135 festklare børn, familier og personaler indtog huset og legepladserne. Det var en fornøjelse at se så mange samlet på én gang og at der var så stor opbakning fra både forældre, søskende, bedsteforældre og andre pårørende. Det kan man ikke undgå at blive berørt af – særligt når man ser alle de glade børn, som netop havde en fest med sine nærmeste. 


En fest hvor der både blev danset til livemusik med Yasmin, leget og spist is, snacks og mad. Traditionen tro fik vi også hyldet alle de store børn, som efter sommeren skal starte i skole. Det er både meget vemodigt at skulle tage afsked, men det er også med stolthed, da børnene er klar på det nye og spændende kapitel, der venter. 


Vi glæder os allerede til næste års sommerfest.


 

 

 

 

 

 

 
  Positivt menneskesyn

Grundlaget for arbejdet i Troldemosen er, at vi møder børnene med et positivt livs- og menneskesyn. Vores fokus ligger på børnenes ressourcer og udviklingspotentialer. 

  Tværfaglig indsats

Vores tværfaglige indsats tager udgangspunkt i, at alle børn er forskellige og derfor tilrettelægges arbejdet ud fra det enkelte barns behov. Igennem motiverende leg og aktivitet, understøtter vi børnenes udvikling bedst muligt.

✔  Tæt forældresamarbejde

Forældrene er en vigtig samarbejdspartner i Troldemosen. Særligt i samspillet med forældrene, kan vi tilrettelægge den bedst mulige indsats omkring det enkelte barn.

Tilgængelighedserklæring