Minimarathon

​Så blev det atter tid til at afholde en af årets aktive traditioner her i Troldemosen: Minimarathon.

Alle trodsede regnvejret, tog løbe T-shirten på og var klar på løb og fest. Nogle løb, andre gik og flere havde travlt med at holde fast i klapvognen, mens personalet løb😊

Efter endt minimarathon blev der uddelt diplomer og medaljer. Vigtigst af alt var der fest med musik, sæbebobler saftevand og popcorn. Det var et hit!


Helt igennem en sjov og fælles dag i Troldemosen.


God efterårsferie til alle jer der holder ferie! Ellers holder vi selvfølgelig åbent i uge 42 og vi glæder os til at være sammen med alle de børn, der kommer.  Positivt menneskesyn

Grundlaget for arbejdet i Troldemosen er, at vi møder børnene med et positivt livs- og menneskesyn. Vores fokus ligger på børnenes ressourcer og udviklingspotentialer. 

  Tværfaglig indsats

Vores tværfaglige indsats tager udgangspunkt i, at alle børn er forskellige og derfor tilrettelægges arbejdet ud fra det enkelte barns behov. Igennem motiverende leg og aktivitet, understøtter vi børnenes udvikling bedst muligt.

✔  Tæt forældresamarbejde

Forældrene er en vigtig samarbejdspartner i Troldemosen. Særligt i samspillet med forældrene, kan vi tilrettelægge den bedst mulige indsats omkring det enkelte barn.

Tilgængelighedserklæring